Selamlar, demo giriş bilgilerini iletir misiniz

juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para kazanmak için tasarlanmış Ödüllü bilgi yarışması scriptimiz, kısa süreliğine Tanıtım fiyatı ile satışa çıkmıştır.

Sorularınızın zorluğuna göre iyi paralar kazanabilirsiniz, yazılımı detaylı incelemek için demo adresimizi ziyaret ediniz.

Yazılım, açık kaynak teslim edilmektedir, bize bildirdiğiniz sürece sınırsız domainde kullanabilir ve geliştirebilirsiniz ancak bir başkasına satışı kesinlikle yasaktır. (Tespitinde lisans iptal edilir.)

#KULLANIM AMACI - NERELERDE KULLANILABİLİR ?

Açıkçası kullanım alanı olarak birçok yere uygun olmakla beraber eğitim, oyun, spor sitesi olanlar için, blog sahipleri için kısacası birçok kiş için uygun olan bir scripttir. Scripti subdomaine de kurup çalıştırarak para kazanma amacı gütmeden sitede online ziyaretçiyi tutma amacıyla da yapabilirsiniz. Örneğin eğitim sitelerinde hediye olarak kitap verebilirsiniz, çalışma seti yollayabilirsiniz vs. Oyun sitelerinde hediye oyun kuponları verebilirsiniz, spor siteleri için hediye ürünler yollayabilirsiniz. Açıkçası birçok alana uyarlanabilecek güzel bir script.
Sistem geliştirilmektedir...

#TEKNİK BİLGİ
Yazılım: Akıcı ne anlaşılır PHP PDO, SOCKET IO, JS ile kodlanmıştır. Tüm tarayıcılarda ve mobilde sorunsuzdur.

Veritabanı : MySQL

Fiyat: 375 TL - TANITIM AMACIYLA KISA SÜRELİĞİNE ilk 10 kişiye 150 TL

Teslimat: Anında (Yoğunluğa göre farklılık gösterebilir)

Kurulum: Ücretsiz

Gereksinim: Bu tür projeler Oyun motorundan oluştuğu için Minimum düzeyde Sanal sunucu yeterlidir. (Dilerseniz, Anlaşmalı olduğumuz firmadan uygun fiyat ile alabilirsiniz.)

#DEMO VE BENZERİ BİLGİLER
Demo için tıklayınız: www.bimilyoner.com

Yönetim paneli: Pm isteyebilirsiniz.

#GELİŞTİRMELER
NOT: Yazılıma ek modül ve değişiklik talepleriniz uygun fiyattan karşılanır.

*** Shopier Ödeme sistemi eklenmiştir

*** Günlük hediye jeton sistemi eklenmiştir

*** SMS ve e-mail Üyelik onayı - aktif pasif eklenmiştir

*** soru bitmesi halinde- soru tekrar modu aktif pasif eklenmiştir.

*** Referans (davetiye) sistemi eklenmiştir.

#S.S.S.

Demoda aynı soruları tekrar görmekteyim?

Demo yayında sorular sınırlı olduğu için Tekrar sor özelliği aktiftir teslim edilen halinde aynı soru tekrar sorulmaz.

Türkiye'de yasal mı?

Bilgiye dayalı bir yarışma olduğu için Tamamen yasal olmakla birlikte, bir çok Alışveriş merkezinde tamamen aynı mantıkla hizmet veren otomatlar mevcuttur.

Kredi kartı - Mobil ödeme gibi entegreler yapılabilir?

Anlaşmalı olduğunuz firmaya ait apileri tarafımıza iletmeniz halinde uygun fiyattan entegresi sağlanır.

Farklı tema kullanabilirmiyim?

Mevcuttaki temanızı bize iletmeniz halinde uygun fiyat ile temanıza giydirilebilir veya bizim size özel tema hazırlamamımızı talep edebilirsiniz ücreti dahilinde.

Teknik destek mevcutmudur?

Yazılım tam anlamıyla testten geçmiş bulunmaktadır bu yüzden desteğe ihtiyacınız olmayacaktır ancak olası durumda ücretsiz destek alabilirsiniz.

Yazılımcıyım istediğim gibi geliştirebilirmiyim?

Yazılım açık kaynak teslim edilmektedir evet istediğiniz gibi değiştirebilir geliştirebilirsiniz.

Ödül türünü değiştirebilirmiyim?

Yönetim panelinden değiştirebilirsiniz.

Satın aldığım ürün ne zaman teslim edilir?

Dosya olarak anında teslim edilir ve ücretsiz kurulumumuzdan işlem yoğunluğumuza göre ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Forum Dışı İletişim:
WhatsApp : 0 850 305 41 29
Whatsapp 2 : 0 538 041 05 14
Telefon : 0 538 041 05 14

Ödeme: En Para, İş Bankası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Papara, Kredi Kartı