artolive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme kanıtı nedir tam olarak? Ticaret+ Puanı vsr. kontrol ederek, ciddiyete göre PM'den bilgi verebilirsiniz diye düşünüyorum.
E-ticaret puanı yüksek keyfi pm isteyen çok kişi var uzun zamandır bu işi yaptığım için biliyorum. Ciddi olan alıcıyım ödeme de yağabilecek gücüm var der..

Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam günlük 10k hit için neden vds kullandığınızı öğrenebilir miyim? site wordpress ise iyi bir cache eklentisi tema düzenleme ile normal hostinglerde de rahat kullanabilirsin.benim yıllar önce oyun sitem vardı o bile 15k civarı hit alırdı biz normal hosting kullanıyorduk.aynı şekilde normal portal tarzı sitem vardı onda da ona yakın hit vardı o da aynı şekilde vds gereksiz boş yere 140 lira çöpe atma aylık.Al güzelhostingten en son paket bir hosting bir de litespeed cache kur bak keyfine.

Banka hesabındaki parayı gösterene verilecek demek istiyor sanırım bence de mantıklı çünkü bu forumda keyiften pm isteyen sadece site adresini öğrenmek isteyen cok var.Geçmiş dönemlerde cok site sattığım için biliyorum halen hiç bir şey değişmemiş.

Haklısın hocam ama yetmiyor 10 K ortalama hiti. Bazı günlür 25-30 K hiti görüyor ve sorun yaşanabiliyor. yine de Öner’iniz için teşekkürler