Daha dün spor salonuna başladım

Ücretlendirmesi 3 aylık 350 TL ve aylık 150 TL şeklindeydi ortalama bir spor salonu 2 katlı ama çok iyi olduğunu söyleyemem. Soyunma odası mesela biraz soğuk bir ortam. Böyle bir durumun kaliteli bir spor salonunda olacağını düşünmüyorum. Evim ile spor salonu yakın olduğu için genelde evimde duş almayı tercih ediyorum. Ama mesela kaliteli bir yer olduğunu düşünsem orada duş alıp direk arkadaşlarımın yanına dışarıya çıkabilirdim ama bu imkan pek yok gibi geldi bana bunları iyi değerlendirin.
Böyle bir fiyat farklılığında aynı zamanda statüde satın aldığınızı unutmayın. Fiyat farkı çevrenizi değiştirebilecek şekilde farklı. 50 TL olan spor salonuna giden bir insan ile diğer fiyatlarla giden insan kitlesi aynı olması pek mümkün gelmiyor bana
Kalabalık olan yerde sizinle ilgilenmeleri daha zor olur o yüzden bunuda göz önünde bulundurun. Hareketleri yapmak kadar doğru yapmak da önemli ve aynı zamanda sizi motivasyon edecek şeylerde çok önemli, her gün oraya giderken sizi yolda motive edecek bir şey belirleyin, bu ortamın nezihliği bile olabilir yani herkesin mottosu farklı
Hayırlı olsun şimdiden