Şahsen ben spor salonuna 5-6 sene önce gittim en son, fakat yakın bir sürede tekrar yazılacağım, benim arayacağım şey fiyattan ziyade içindeki müşterinin kalitesine bakarım, neredeyse her gün oraya gideceksin sonuçta, illaki bir arkadaşlıklar olacak hiç değilse oranın müşterileri de kaliteli insanlar olsun, bir cafede oturduğumuzda ya da spor yaparken bir birimize yardım ederken veya motive ederken, kaliteli sohbet dönsün isterim, bilmediğim alanlarda, bilmediğim sektörlerde muhabbetlerle bilgi edinmeyi ve kendi sektörümde alanımda bilgiler paylaşmayı seviyorum, bu açıdan da düşününce sporun daha eğlenceli olacağını düşününce bütçene uygun yer aramak yerine bu tarz yerler aramak daha mantıklı, spor salonuna kayıt olmadan önce 1-2 gün aletlerinizi denemek istiyorum izin verebilir misiniz derseniz, ilk gün ücretsiz spora başlarsınız amaç aletlerin kalitesi, edinebileceğiniz spor arkadaşlarının yaş aralığı ve kitlesi gibi şeylere bakmak. Önceden bu tarz spor arkadaşlıkları vardı bir birimize destek olur gelişimlerimizde bir birimizi motive ederdik, hala bu mevcut mu bilmiyorum.