49 liraya hizmet veren bir yerde ne derece sağlıklı spor yapabilirsiniz bilmiyorum (spor salonu çok büyükse belki olabilir ama prestiji düşürmemek için yine de bu şekilde bir politika izleneceğini düşünmüyorum.)
Genelde yüksek kirası olan yerlerin yüksek de aidatları olur, bu yüzden kendinize bir kriter belirleyip bu kriterleri arayın. Fiyat üzerinden iyi ya da kötü demek yanlış olacaktır.
Spor salonu hedefiniz nedir? sağlıklı bir yaşam mı ? o halde kardiyo ekipmanlarına öncelik veriniz ağırlık olarak hafif ağırlıklar sizin için yeterli olacaktır.
Hacim mi? o zaman öncelik dambıl setlerinde yani ağırlık ekipmanlarında olmalı birde havuz varsa tadından yenmez

Benim sporum keyfi derseniz saunası, havuzu, kum torbası mutlaka olsun vakit su gibi geçiyor

Özetle;
Fiyata bakarak o iyi bu kötü diyemeyiz. Her işletmenin fiyat biçmesinde belli başlı kriterler vardır. Sizin kriteriniz nedir ve bunu karşılayan spor salonları hangisi? bu şekilde bir filtreleme sağlarsanız kısa sürede sonuca ulaşırsınız İyi çalışmalar...