Bir kaç bölüm izledim güzel noktalara değinse'de bilindik şeylerin dışında pek bir şey görmedim.

Videolar'da Genel olarak savunulan şey bilimin mükemmelliği , her şey'de bir kanun düzen olması ve bunların bir yaratıcı olmadan var olmasının imkansız olduğunu söylüyor.

Belki doğru belki yanlış fakat bilimin belkilerle işi olmaz. Bana kalırsa bilim ve din yan yana gelmemeli.

Din inançtır ve kişi ile inandığı arasında'dır.

Şöyle bir mevzu'da var ki bir kişinin : Din , Dil , Irk her şeyi şansa bağlıdır. Doğduğu bölgeye göre değişir. Sonradan din değiştiren illaki olur fakat hepimiz biliyoruz ki , bu milyon'da 1 , Bir kişinin karakterini huyunu , suyunu , dinini , dilini her şeyini belirleyen şey yetiştiği çevredir.

Her ne kadar bu konular'da tartışsak'da bir sonuca varamayız. Şanslıymışım ki Türkiye'de doğmuşum. Diğer milyarlarca insan bana göre şanssızlar ki başka ülkede doğmuşlar. Onlara göre'de ben şanssızım Ben müslümanım doğru dinin bu olduğunu düşünüyorum. Belki'de bulunduğum çevreden dolayıdır milyarlarcası gibi. Ama ne ben nede başkası çıkıp dinine %100 doğru dindir gerçek olan budur diyemez. Kanıtlanabilirliği yok.