Herkese merhabalar, iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi İzmir'de yaşıyorum ve tam zamanlı yazılım işi arıyorum. Normalde freelance olarak çalışıyorum ancak sabit bir gelir olmadığı için bazı zamanlarda sıkıntı çekiyorum. Bu yüzden freelance olarak çalışmayı bırakmak ve tam zamanlı çalışmak istiyorum. Kısaca neler yaptığımdan ve kendimden bahsedecek olursam;

2 sene Londra'da E-Ticaret sistem yönetimi (Amazon ve Ebay üzerinden ürün yüklemesi, satışı ve stok takibi) üzerine Azuras LTD. adlı şirkette ve Epsilon Computers adlı dükkanda (Bilgisayar ürünleri satan ve tamiri yapan) çalıştım.

Bunun yanında Türkiye'de Fem Teknoloji, TurkMain Yazılım ve MedyaAjansı35 adlı şirketlerde çalıştım.

C#, WordPress, PHP, MySQL, SQL, HTML, CSS ve JS konularına oldukça hakimim.

Yukarıda belirttiğim alanlarda müşterilerin veya firmanın istediği her türlü işi yapabilirim. Bu alanlarda bir çok çalışmam var.

Hızlı düşünebilen ve çözüm üreten, takım çalışmasına yatkın, tipi ve giyimi, diksiyonu düzgün birisiyim.

İzmir'de yazılım işi yapacak bir çalışan arayanlar varsa yüz yüze görüşmek ve bir kahve içmek isterim.

Saygılarımla.