Hepinizin yorumlarini tek tek okudum. Tamami benim icin cok degerli tesekkurler

Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5000 tl çok az bence böyle bir riske girmek için özellikle istanbul gibi kira vs. herşeyin tavan fiyat olduğu bir yerde büyük risk.
BFK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer aynı işleri evden yapabiliyorsanız, çok fazla toptantı vs gibi görüşmelere ihtiyaç duymuyorsanız ofise gerek yok bence. Ekstra kira, ekstra masraflar. Gereksiz olur.
limosros adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendime ait ofisim yok fakat ofisi olan tanıdıklarımdan edindiğim bilgiye göre verimli çalışmak açısından çok iyimiş fakat vergisiz halletmişlerdi onlar yani sadece çalışmak için bir yerdi kurumsal değildi aslında
DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En az 15 bin olsun
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ofis ortamı gerçekten çok iyi başarılar yakalamanıza sebep olabiliyor tavsiyem ofise çıkmanız.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ofis ortamı daha düzenli bir ortama sokuyor insanı. Ben de yeni çıktım ofise daha bir düzenli olmaya başladı her şey. İşe başlama saatiniz belli, müşterinizi ağırlayacağınız güzel bir ortam var. İş geliyorsa bir şekilde yere çıktıktan sonra. Daha güvenilir görünüyor zaten müşteri gözünde de. İyi araştırın İstanbul'da kiralar yüksek güzel bir yer düşürün. Ben 1 ay önce Beşiktaş Çarşı'da 1500'e yer buldum gören nasıl tuttun diyor. Biraz araştırıp tam zamanını beklemek gerek uygununu görünce yapışacaksın sonra Allah yürü ya kulum der.
Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ofis ortamının enerjisi gerçekten başka ama biraz fazla kazanmaya başladığınız zaman geçin bence.
akin_erdik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben olsam galiba bu durumda evin bir odasını toplantı odası tarzında bir ofise çevirirdim
perkosan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kefeye artılarını koy bir kefeye eksilerini. Hangisi ağır basıyorsa onu yap. Ben evin bir odasını göstererek açmıştım ama masraf çok oluyor diye kapattım. Azıcık aşım kaygısız başım. (Çok da kaygısız değil)