Öncelikle Merhabalar arkadaşlar,

Ben internet üzerinde bir oyun ve yazılım hizmeti sağlıyorum. Müşterilerim veya oyuncularım bana ATM'lerden kesinti olmadan banka hesabıma para yatırabilsinler istiyorum. Bu yüzden QNB Finansbank (Enpara) ile bir süre çalıştım ve 1 yılın sonucunda Bankacılık Politikaları gereği hesabımın kapatılma kararı alındığını söylediler ve hesaptaki parayı kilitlediler, başka iban vermemi ve parayı oraya aktarıp hesabı kapatacaklarını söylediler. Hesabımı kapattılar.
Kapatma sebepleri ise; Çok fazla para girişi olmasıymış.

Daha sonra ING Bank ile çalıştım ve ATM'den para kesintisi yaptığı için müşterilerime kendi TC numaramı verdim ve benim TCmi yazarak yatırdıklarında kesinti olmuyordu oraylada 1 yıl sonunda Bankacılık Politikaları Gereği oradada hesabımı kapattılar ve hiçbir şekilde tekrarlamıyım, açık kalsın hesabım dememe rağmen dinlemeyip kapattılar.

Ben müşterilerimin bana farklı farklı banka ATMlerinden kolayca ve kesintisiz para yatırabilmesini istiyorum, gerekirse aylık belli bir ücret de ödemeye hazırım.

Bu tür benim gibi ödeme alan arkadaşlar siz bu yolu nasıl izliyorsunuz? Daha önce benim gibi problem yaşayıp sorun yaşamayan arkadaşlar var mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.