Fringe21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam ortada bir haksızlık varsa bu haksızlığı yapan kurumlar,kişiler bunlar gidip onlara hesap sordun mu ? muhtemelen sormadın ama gelip burda 'ben ödedim sende ödeyeksin' diye kendini savunmanın bir manası olmadığını anlatmış. Siz yazılanların hangi kısmından 'Onlar yapıyorsa benim de imkanım varsa yaparım mı olay? Demek ki o inşaat şirketleri, holdingler yerinde olsan sen de borçlarını sildirmek için uğraşacaksın.' bunu anladığınızı açıklarsanız belki bizimde ufkumuz genişler biraz.
Bakın, ben tabi sesimi duyurabildiğim düşüncemi aktarabildiğim kişilere söyleyebiliyorum. Gidip milletvekiline, bakanına nasıl ulaşıp bunları söyliyim? Velev ki söyledim şuan beni dinleyecek kişiler mi onlar? Ben sadece kendi ulaşabildiği kişilere kendi düşüncemi söylüyorum. Ayrıca sandıkta oy olarak düşüncelerimi gösteriyorum.

Ben borcunu ödemeyen herkese elimden geldiğince söylüyorum. Milletin yorumlara bakıyorsun vatan, millet sevdasından geçilmiyor ama dönüp borçlar affedilsin yazıyor. Bu borçtur aldığın paradır ve geri ödemelisin. Başka bahaneler sürerek olmaz. Ve inan ilerde elime öyle bir güç geçerse o bahsettiğiniz şirketlere de aynı şeyleri söylerim.

Daha fazla tartışmayacağım.