YenerCn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar https://www.r10.net/facebook/1892546...rtsin9819.html şu facebook sponsor sayfa beğenisi taktiğini yapabilen varsa 2 katı fiyatına banada yapabilirmi taktiği aldık ama yapamıyorum 100 beğeniye 20TL gitti resmen 22 tane sayfa var hepsine 1K kassam sonra sayfa botu var forumda denedim güzel çalışıyor onu satın alıcam bırakcam bota içerik derdimde olmicak taktiği uygulayabilen varsa Sayfalarımda reklamveren olarak ekliyeyim lütfen halledelim şu işi
Hocam size dökümanda yazanları yapmanızı sözledim ancak yapamadınız döküman dışına çıkıyorsunuz. Ben etkileşim reklamı için ayarlamalar söylemişim, siz beğeni başına maliyet kesen reklamlar çıkmışsınız. Birde maliyet belirlemişsiniz, sonuç olarak ödeme almadan dahi kesintiler olmuş gösterme başı dahil sizden ödeme alınmış. Yapamadığınız yerleri yazın yardımcı olayım demiştim ancak onuda yapamadık ücretli çık sen ayarla karını vereyim dediniz onun içinde benim hiç zamanım yok. Ayriyeten 20 liraya 22 lira yazarak benim konumu benden izinsiz etiketlediniz onuda anlamadım buna göre benim taktiklerim hiç işe yaramamış gözüküyor hocam. Lütfen konuyu editlermisiniz.

StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak hocam şimdi şöyle yapacaksın yazıyorum..... dur bekle bi çekiliş yapıp hemen geleceğim sana detaylı açıklama yapacağım.
Kardeşim bu çekilişler neden sizin bu kadar zorunuza gidiyor? Neden mizah konusu oluyor bu sizin için? Ben çekilişler ile yardımcı olmaya çalışıyorum yoksa yapmaya da bilirim, R10 yönetiminden de böyle bir şey için hiçbir uyarı almadım istediğimi yaparım. Ayrıca bu sponsor konularını r10 da ilk açan kişi benim, senelerdir burada iş yapıyorum. istediğimi yaparım mizahınıza beni dahil etmezseniz sevinirim