Merhabalar 2020 ağustos ayında düğünüm olacak inşallah, düğünden sonra balayı için otel bakıyoruz. Siz değerli r10 sakinlerinin tecrübeleri ve önerilerini bu konu da almak isterim, gittiğiniz otel veya incelediğiniz otelleri paylaşırsanız bende bu ay içinde rezervasyon yaptırmak istiyorum oteli kesinleştirip. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Bütçem maksimum 8000 TL
Forum dışı bir arkadaşımın önerisi
Granada Luxury Beach
Selam,
Granada Luxury Okurcalar çok yakın arkadaşım balayına gitmişti anlata anlata bitirememişti tam bir balayı oteli diyordu şuan her yıl aynı yere gidiyorlar.
1. Önerim
Fame Residance Kemer olacak fiyat performans açısından çok kaliteli bir otel.
İyi yorumum: Koskoca otelde birtane gülmeyen personel aradım fakat yokk hepsi çok iyi eğitimli ve güler yüzlü inanılmaz ilgililer hepsine çok teşekkür ediyorum. İlk kez gittiğimiz için çiftlere özel ufak bir süprizleri oluyor bizi çok mutlu etmişti. Yemekleri inanılmaz güzel sabah, öğle ve akşam yemeklerine koşa koşa gidiyorduk hergün farklı yemekler çıkıyor. Genellikle aile ve çiftlerin otelde konaklaması çok güzel. Kısacası herşey için çok teşekkür ediyorum kemerde başka bir otel tercih edeceğimi düşünmüyorum.
Kötü yorumum: Plajı malesef çok taşlık deniz ayakkabısı olmadan denize girmeniz çok zor. Otel aktiviteleri çok az havuz başı servislerin arttırılması gerekiyor. Check-in sırasında malesef tek kişi ilgilendiği için bekleme olayı bizi üzdü.
2. Önerim
Bodrum Delta Hotels by Marriott
Maldivlerden özel kum getirmişler plajı harika kalkmak istemiyorsunuz. Eskiden bulunduğu koy balıkçılar koyu olduğu için balıklarla birlikte yüzüyorsunuz çok keyifli oluyor internetten fotoğraflarına bakmanızı tavsiye ederim. Yemeklere geçer notum malesef yok fakat okadarda kötü değildi. Kesinlikle çift oteli fakat yabancı popülasyon çok fazla =) geneli rus oluyor.