mobileclick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhabalar, Geçtiğimiz aylarda Yeni Malatyaspor kulubünün resmi facebook sayfası çalındı. Sayfayı kaptıran direktör istifa etti ve kenara çekildi. Sayfa daha önce 2 kez alınıp tekrar kaptırıldı bunun nasıl gerçekleştiğini kimse bilmiyor. Anlayacağınız sayfa 1.5 aydır yok. Siber suçların soruşturmayı yürüttüğü söylensede bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Sosyal Medyanın başına yakın bir tanıdığımız getirildi. Sayfayı geri almayı gözden çıkarmışlar şuan sayfayı kapatmanın derdindeler. Ama sayfa onaylı olduğu için bu işlem oldukça zor.

Sizlerin görüşlerini merak ettiğim için konuyu açtım. Bu sayfa alınır mı? Alınırsa nasıl alınır? Sayfa kapatılabilir mi? Neler yapabiliriz?

Facebook sayfa linki : https://www.facebook.com/yenimalatyaspor/

Not: Konuyu yönetimden isimlerde takip edecek.

Ücretli çözümlere de açığız. (Ücreti duyup boş şeylerle zaman kaybettirmeyin rica ediyorum.)
Paylaşımların yapıldığı bilgisayarda trojan olabilir sğrekli çalınıyorsa. Öncelikle onu temizleyin ( tavsiyem direk formatlayın) daha sonra Onay alınan resmi bilgiler ile facebooka başvurun yeni şifre talebi için ve paylaşım yaptığınız bilgisayarda dikkat edin indirdiklerinize. İşi daha sağlama almak için sanal pc de kurabilirsiniz