Herkese selamlar,

Yakın zamanda elimdeki IOS cihaz artık yaşamını sonlandırdı, bu durumda güncel fiyatlardan dolayı android bir cihaza geçmeyi düşünüyorum. (Ne kadar istemesemde.)
Biraz göz gezdirme sonucu RedMi Note 8 Pro cihazıyla ilgileniyordum, hem fiyatı uygun hemde kötü bir cihaz değil ancak en büyük eksi tarafı çok büyük olması.
Genel olarak dikkat edilen işlemci ram vs gibi aşırı teknik konulara çok fazla takılmıyorum. Yani şu durumda gidip Note 7 alsam ne eksiğim olacak ki diye düşünüyorum.
Mobilde oyun oynamıyorum veya diğer ağır işleri yapmıyorum, genel olarak günlük kullanım ( GPS-Navigasyon, belki film, sürekli müzik, mail, tarayıcı surfing) için lazım.
Boyutu büyük olmayan mümkünse Iphone 7 boyutlarında önerebileceğiniz cihazlar var mı acaba? Önerilerinize açığım. Telefonda en çok aradığım şey kalitesiz hissettirmemesi.
Yani elime aldığım zaman çatur çutur sesler vermesin, samsungun bir zamanlar ürettiği iğrenç ara model telefonlar gibi olmasın, premium hissi vermeli anlayacağınız. Öneriler için şimdiden teşekkürler.