Öncelikle hoş geldiniz.
Bu forumun bir yazılı olan kuralları birde yazılı olmayan kuralları vardır. Yazılı olmayan konulardan bir tanesi ise biz forum olarak soru-cevap olayını pek sevmeyiz. Onun yerine daha çok konular üzerinde tartışma yada bilgi almak üzerine konularda paylaşımda bulunuruz.
Eğer bilginiz bahsettiğiniz kadar geniş ise öncelikle yapmanız gerekenler şunlar ;
- Forumdaki benzer vergi konularının tümünü okuyun (Çünkü forum olarak artık yeni vergi konuları açılmasından sıkıldık)
- Sonra benzer konulardaki ortak sorularını toplayın ve bilgi paylaşımı adı altında delliler ile açıklayıcı basit bir konu açın.
- Sonra konunuz altında sorulan sorulara cevap vererek ilerleyin.
Umarım foruma katkı sağlarsınız, İyi forumlar,
Not : Bence bu kategoride sabit bir konu var ancak tüm sorulara cevap vermiyor. O yüzden ek olarak benim konumunda sabitlenmesini talep ediyorum
https://www.r10.net/adsense-odemeler...-hakkinda.html
Öncelikle tavsiyeniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Konuya gelince insanlar şu ayrımın farkınds değil. Verginin muhasebe yönü farklı, hukuk yönü farklıdır. Dolayısıyla ben olayın vergi incelemesi ve vergi davasına bakan yönüyle hukuki sorunları çözümlemeye çalışıyorum. Buradaki amaç isr devletin gelir elde edenlerin mal varlıklarına karşı başlattığı işleme hukuk düzeninde karşı koymaktır. Bu noktada kişilerin hakları ve bu hakların kullanılması noktasında bilgilendirme yapıyorum. Vergiyi hesaplamak, beyan edip ödemek üzerinde durmam. Ben hukuk araçları ile kişinin zarar görmesinin engellenmesi açısından paylaşımda bulunuyorum.