Kanser ve benim yaşadıklarım.
Kayınvalidem kanser hastası sırasıyla rahim meme son olarakda midede devam ediyor.
Kanser ilk memede çıkıyor fakat kendini belli etmeyerek rahime sıçrıyor ve orada sorunlar baş gösteriyor.Sonra memede olduğu anlaşılır ve ameliyat olunur.
Doktor 5 yıl içinde tekrar çıkmazsa hastalığı yendin demektir der. 5 yıl içinde de 6 ayda bir sürekli kontroller yapılır ve her gün hap kullanmaktadır.
5.yılın son döneminde kanserin mideye sıçradığı belirlenir.Kanser öyle bir illetki midenin içerisine sızar ve mide çevresini kaplari kalın ve ince bağırsak bulaşır.Son aşamada mide alınır kalın bağırsak ise dışarıda torbaya bağlı.
Bu anlattığım 6 yıl süren bir hastalık.
Biz kesinlikle hiçbir yan tedavi yöntemine başvurmadık.Çünki kanıtlanmış bir iyileştirme metodu yok.Aksine daha da kötü olabilir.
immünoterapi İstanbulda büyük bir hastanede ilgili doktordan randevu alınıp görüşüldü.
Doktorun söylediği şu.Bizim böyle bir tedavi yöntemimiz var.Fakat net bir metodu yok hastaya göre deneye deneye iyileştirmeye çalışıyoruz.İyileşirse iyileşti.İyileşmezse yapacak birşey yok.Buarada cebinizde de en az 500 milyar olması gerek.Bir seans 30-40 bin TL
Lütfen sadece bir doktorun dediğine inanmayın onun tedavi yöntemini denemeyin.Bir kaç farklı hastanede farklı doktorlara randevu alıp gidin sonuçları gösterin.
Ben öyle şeylerle karşılaştım ki.
Üniversite hastanesine baş hekimine randevu alıp gidiyoruz.Ve burası bizim 5 yıl boyunca tedavi gördüğümüz hastane baş hekime diyorum bakın sizin pataloji doktorlarınız yanlış teşhis koymuş yanlış tedavi görecekti bu kadın diyorum. Hastane başhekimi bana bunu onlara söyleyin diyor.Bende siz buranın başhekimi değilmisiniz ben öyle biliyorum dedim.Adam da sustu.