Merhabalar,
Daha önce tabii ben de problem almıyordum ama artık son zamanlarda hiçbir işlem yapamaz hale geldim. Destek panelinden bilgi aldığımda sunucu ya da vds kullanmamam gerektiği kendi bilgisayarımdan kullanmam gerektiği söyleniyor da ben hergün pc yi nasıl açık tutayım. Çoğu zaman kapalı olması gerekiyor.
Sağlıklı ve problemsiz şekilde vds de kullanabilen veya firma önerisinde bulunabilen olur mu acaba? Her şeyi denedim ama ayarladır hem vdslere boşa para veriyorum...
Önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
konu sahibinin izni ile ben de takipteyim
arkadaşlar ücretsiz paylaştığım taktikler kitabında yazıyor
https://www.r10.net/instagram-ticari...gitiyorum.html tek hesap için kullanıyorsanız VDS sorun olmaz hemde sadece Gönderi paylaşıyorsanız takip vs.. yapmıyorsanız sorun olacağını sanmıyorum. Ben Günde 3 gönderi paylaşıcak şekilde yapıyordum önceden, takip işlemi vs.. yapıyorsanızda tek yer çalıştırın kitapta oda yazıyor. Yani 2-3 farklı yerden mesela kullanıcının gönderilerini beğenenleri takip et bide yorum atanlarını takip et yapacağınıza. Listeye alın bu 2 kategoriyide liste birleştir bölümünden mükerrer yani çift kullanıcı ismi varsa sildirin kaydedin. Liste takip modülünden takip edin. Max 5 hesap aynı anda çalıştırın. Ben proxy almadan kullanıyodum önceden ama işlemleri hızlılaştırdığım için zaten günde 3-4 saat bilgisayar açıkya hiç ihtiyacım yok şuan VDS ye illa VDS kullancam diyorsanız belki takip işlemini yavaş yapabilirsiniz günde 150-200 takip filan.