Lise çağımda oyun sunucusu işine girmiştim server kiralayıp satiyordum. Çok güzel yerlere gelmiştim şuan ki oyunyöneticisinden daha büyüktüm çok güzel paralar kazanıyordum ama arkadaş ortamindan alkolden bilgisayar başina geçemiyordum. Ozamanlar telefondan yönetmek diye bir olay yoktu. Müşterilerle ilginemedim çöküş başladi ve en son nixcon datacenter birden kayboldu ve ip adresleri değişince
Battim. Pes etmedim daha sonra yetişkin video siteleri v.s açtim bir dönem oradan kazandım ve tib olaylarindan biraktim.
Daha sonra kadiköy serüvenine katildim e ticarete başladım facebookta reklam çikardim kaçak elektrnonik ürünler sattim günlük 3 4 bin kazanıyordum ve cezaevine girdim o süreçte birsürü geri ödeme yaptim ve sadece elimde 2 tane arabam kaldi. Dişardan yargılanarak tahliye oldum 6 ay sonra. Çiktiğimda 15 gün arayla 2 aracımıda pert ettim birisi m3 diğeride range rover dı sıfır almiştim ve alkolluydum 2014 senesinde 330 bine almiştim ve hurdaolarak sattim. Bmw de kasko yoktu ve 3 araca çarptim sigorta 26 bine kadar karşiliyordu üstünü cebimden yani range den gelen parayla tamamladim. Anladim ki haram bana yaramiyor telefoncu dükkani açtim 3 oparatörün en alt bayiliğini alip tek dükkanda ufak tefek iş yapıyordum bi kıza takıldım ve kendimi doğup büyüdüğüm yerden uzaklaşmak kızı görmemek için dükkanı kapadım ve o ilçeden ailemden ayrıldım. Tabi bu süreçte sürekli mahkemeler cezalar aliyor yargitaya yolluyorum ve tutuklandiğim dosyadan 110 ay ceza aldim şuan halen yargıtayda. Kartalda gece clubune ortak oldum 4 sene oldu işlerim iyi çok şükür ama gece çalişiyorum tatilim dini günler harici hasta olsam bile yok.O yüzden şuan forumdan bi kardeşim sayesinde e ticarere yatirim yapıyorum.Burada kazancım iyi ve e ticarete yatiriyorum parami iş oturana kadar düzenimi bozmak istemiyorum. Kız arkadaşim ilgileniyor siteyle inşallah tutar ve normal insanlar gibi yaşamaya başlarim.