caneralcilioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anasayfanızda ki boş alanları açıklayıcı ve kolay anlaşılır metinlerle zenginleştirin farkı çok hızlı bir şekilde sizde göreceksiniz. Büyük sitelerde bile kıyıda köşede hedef kelimelerle alakalı mutlaka yazılar görürsünüz. Siteniz ilan sitesi yazabileceğiniz çok içerik olmayabilir ancak google botlarının gözünden baktığınızda kod/içerik oranı olarak çok düşük kalacaktır.

Bilgi için için Gerçekten teşşekürler makale içerisinde kalınlaştırdığımız anahtar kelimelere link vermek gerekir mi yoksa sadece uzun anlamlı kelimeler yazmak yeterli olurmu

ZLine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Footer'da verilen link, Google'dan gelen vanda kiralık daire sonuçlarına alt sayfaya gitmesini işaret ediyor. Bu linki anasayfaya vermeniz gerekiyor ki alt sayfalardaki sonuçlar bile vanda kiralık daire kelimesinin asıl merkezinin anasayfa olduğu gözüksün.

Tabi ki bunlar hep kasım güncellemesinden önceki bilgiler, footer linklerin zararlı olduğu bile söylenebilir artık ama nette değil. Net olarak söyleyeceğim tek şey, alt sayfaya vereceğinize anasayfaya vermek daha iyi.
Allah razı olsun Kardeş dediğiniz gibi linki değiştirip anasayfaya verdim. İnş Yararını görürüz

Ody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu site yaşadığına şükretsin https://prnt.sc/q81g07
UR 18 DR 12 Değer var en azından adamlar da o bile yok 1 tek backlink bile yok
Nefes alıyor en azından sanki yaşam belirtisi var yoksa uğraşmam
Ha ne var onlarda olupta benim yapmadığım

İçerik, Hit, Domain yaşı bunların seoya ne kadar etkisi var bilemedim.

Mantıklı olarak düşündüğümde en önemli etkenin içerik olduğunu görüyorum. Sanki yanılıyorda olabilirim