CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bizimle d.şş.k geçti sanırım şimdide gelip diyemiyor dşk geçtim iyice eğlendim diye.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Varya, şu konu yüzünden benim de psikolojim alt üst. Güldük eğlendik, arkadaş rahat etsin varsa cinler bana gelsin diye açık adres verdik.
3-4 gündür gece şak diye uyanıyorum, aha diyorum geldiler. Çatı pencerem var, ay ışığı giriyor. Kafayı çevirdiğim gibi benim kadar koca bir cisim tavanda kendisini asmış.... :/
Evet, evet.... Sonra birden gülmeye başlıyorum... tam olarak kendi astığım kum torbası oluyor kendisi..
Sonra bir sağ sol yapıyorum belki vardır diye, duvarda karartı.... Aha diyorum geldiler...
Yok yok, duvardaki gitarlar... Ulan varya diyorum, sonra gözüm kamaşık şekilde son tarama yaparken karabasan yok mu bari diye, bir bakıyorum tavanda bir karartı....
Aha tamam diyorum dualar kabul oldu... Birden o da televizyon diyorum... Sonunda uyuyabilirim derken odadan bir demir sesi....
Çat çut sesler, tam yerimden fırlayacağım.... Benim muhabbet kuşları yerde duruyor, ben hareket edince gece harekete geçiyorlar...
Arada bir de şapşik dediğimiz tam bir kuş beyinlidir, kafeste düşüyor aşağıya... Kafes 1 metrelik, hep en üstte uyuyor.
Kısacası psikolojim bozuldu. Ne kadar gülsem de bu arkadaşın duvar sorununu çözmek zorundayız.
Arkadaşlar bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum çok değişik şeyler yaşıyorum şuan ve kapansın istiyorum bu konu tamamen.