sametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy'den whois iletişim bilgilerini değiştir tekrar icaan'e yeni bilgilerin güncellenmesini bekle. Muhtemelen açılış anında bi sorun oluşmuştur. Umarım düzelir.
Bir deneyeyim hocam teşekkürler.

WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede aynı sorun vardı bir süre sonra duzeldi
arnold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel bir sorun kayıt yapılmamıştır diye uyarı veriyor düzelir yarına geçici oldugunu düşünüyorum
V3SC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-10 Saat içerisinde düzelir
2 ay oldu maalesef bir gelişme yok.

berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. 2 aydır sorun var demiş hiçbir şey yapmadan nasıl 5-10 saat içerisinde düzelsin?
İlk 5-10 saatte bende düzelir diye düşündüm ama yok. Destek ekibi bile çözemedi bana kişisel mailini verdi çözerseniz benilede paylaşır mısınız diye.

sametgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Godaddy'den whois iletişim bilgilerini değiştir tekrar icaan'e yeni bilgilerin güncellenmesini bekle. Muhtemelen açılış anında bi sorun oluşmuştur. Umarım düzelir.
Bir deneyeyim hocam teşekkürler.

WebKadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bendede aynı sorun vardı bir süre sonra duzeldi
arnold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel bir sorun kayıt yapılmamıştır diye uyarı veriyor düzelir yarına geçici oldugunu düşünüyorum
V3SC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-10 Saat içerisinde düzelir
2 ay oldu maalesef bir gelişme yok.

berkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. 2 aydır sorun var demiş hiçbir şey yapmadan nasıl 5-10 saat içerisinde düzelsin?
İlk 5-10 saatte bende düzelir diye düşündüm ama yok. Destek ekibi bile çözemedi bana kişisel mailini verdi çözerseniz benile de paylaşır mısınız diye.