Godaddy'den whois iletişim bilgilerini değiştir tekrar icaan'e yeni bilgilerin güncellenmesini bekle. Muhtemelen açılış anında bi sorun oluşmuştur. Umarım düzelir.
Bir deneyeyim hocam teşekkürler.
Bendede aynı sorun vardı bir süre sonra duzeldi
genel bir sorun kayıt yapılmamıştır diye uyarı veriyor düzelir yarına geçici oldugunu düşünüyorum
5-10 Saat içerisinde düzelir
2 ay oldu maalesef bir gelişme yok.
Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. 2 aydır sorun var demiş hiçbir şey yapmadan nasıl 5-10 saat içerisinde düzelsin?
İlk 5-10 saatte bende düzelir diye düşündüm ama yok. Destek ekibi bile çözemedi bana kişisel mailini verdi çözerseniz benilede paylaşır mısınız diye.
Godaddy'den whois iletişim bilgilerini değiştir tekrar icaan'e yeni bilgilerin güncellenmesini bekle. Muhtemelen açılış anında bi sorun oluşmuştur. Umarım düzelir.
Bir deneyeyim hocam teşekkürler.
Bendede aynı sorun vardı bir süre sonra duzeldi
genel bir sorun kayıt yapılmamıştır diye uyarı veriyor düzelir yarına geçici oldugunu düşünüyorum
5-10 Saat içerisinde düzelir
2 ay oldu maalesef bir gelişme yok.
Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. 2 aydır sorun var demiş hiçbir şey yapmadan nasıl 5-10 saat içerisinde düzelsin?
İlk 5-10 saatte bende düzelir diye düşündüm ama yok. Destek ekibi bile çözemedi bana kişisel mailini verdi çözerseniz benile de paylaşır mısınız diye.