interpol07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 site için boşa ekstra masraf edersin. mevcut hostun işini görür. yavaşlık varsa scriptini gözden geçir derim.
hocam işte merak ettiğim konu aslında bu. 2 site için yıllık 650 tl ödüyorum. Bluehosttan VPS baktım 3 yıllık 270 dolar. 1600 TL diyelim. Daha ucuz oluyor. Gelişmiş temaları scriptini hem elle, hem cache tarzı eklentilerle denedim. Gelişmiş temalar yine de yavaş kalıyor.
Teşekkür ederim.

CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba SauRonn,

Mevcut hosting hizmetiniz şu anki hali ile sitenizin sayfalar arası geçiş ve sorgularında bir sorun yaratmıyor ise kalabilirsiniz.

Eğer rahatsız edici seviyede bir performans sorununuz var ise VDS türünde paylaşımsız kaynaklar içeren NGINX, litespeed destekli bir web server altında ideal performanslar alabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz.
Teşekkür ederim. Aslında basit tema, basit scriptlerde gayet iyi yetiyor. Zaten senelik 2 paylaşımlı hostinge 650 tl öderken tek sunucuya biraz daha fazla para ödeyip daha iyi performans alabilir miyim diye düşünüyorum. Ama sunucu işinden de anlamıyorum işte. Turhosttan ayda 16 dolar VDS server siparişi verirken LiteSpeed i de seçince o da ayda 10 dolar ediyor minimum. Sanırım çok daha pahalı bu sunucu işi paylaşımlıya göre.