umutacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Com dışı kullanacaksan jenrik bir isim olmalı. Ben şahsen com dışı uzantı ya boşuna masraf ve zaman kaybı görüyorum haber sitesinde.
Haber sitesini marka haline getirmek istiyorsan com olur. Ama sadece goiglede sıralamalarda üst düzey çıkmak istiyorsan domain ne olursa olsun önemli değil çalışma yani icerik önemli.
Haber sitesinde bot kullanacaksan hiç haber sitesi işine girme derim.
Haber sitesinde bot kullanmak boşuna hostda yer işgal etmesinden başka hiç bir faydası olmaz ve hatta çok büyük zarara girersin. Ajanslar ile başın mahkemeden kurtulmaz. Bot ajans haberleri de çeker çünkü.
Malum piyasada marka olmak çok zor o yüzden .com dışı da düşünebilirim.Zaten çoğunlukla sosyal medyadan hit çekeceğim için .com uzantısı çok önemli diye düşünüyorum.Ben salt bir haber sitesi değil aynı zamanda genel blog tarzı bir domain düşünüyorum.Günlük 10 haber girişi+özgün yazılar eklemek istiyorum.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?