Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba, Temmuz ayı gibi düğünüm olacak şuan hafta içi tam zamanlı bir işte çalışıyorum. Akşamları ve hafta sonları boş olduğum için ek işler yapmak istiyorum. Malum düğün masrafları, eşya masrafları gibi birçok masrafım var ve bunları kendim karşılamak zorundayım.
Bu yüzden uygun fiyatlı boş kalmamak adına yazılım işlerinizi zaman çizelgesine uyarak, düzenli bilgilendirmeler ile planladığınız şekilde profesyonel olarak hazırlayabilirim. Hem destek olmak hem de işlerinizi çözüme kavuşturmak isterseniz ben hazırım.
Neler yapabilirim;
Mobil uygulamalar ( ionic framework ile hibrit uygulamalarınızı yapabilirim. Kısıtlı bilgim yok tam yetkinliğe sahibim, istediğiniz her türlü uygulamayı yapabilirim. )
Not: mobil oyun ve reskin yapmıyorum.
PHP Yazılım işleri ( codeigniter framework ile istediğiniz php projesini teslim ederim.)
Sitenizdeki yazılım sorunlarını düzeltebilirim, framework kullanılmamış dahil olsa.
Wordress eklenti ve tema entegresi
İstediğiniz tasarımı wordpress'e entegre edebilirim. Sıfırdan eklenti kodlayabilirim. Wordpress sitelerinizdeki problemleri giderebilirim.
Lütfen projenizi, projenizdeki düzeltilmesini istediğiniz sorunları bana iletin, sizlere hızlıca bir fiyat gönderip işe başlayalım.
Referanslarım mevcuttur.
İş Alımı : AÇIK