merhaba arkadaşlar sağ böbreğimde 3 mm bi taş var düşürmek istiyorum daha önce başına böbrek taşı sorunu olan varsa tavsiyeleri nelerdir bi kaç araştırma yaptım ama herkes kendi kafasına göre bişey demiş taş kırdırma seçeneği çok pahali geldi doğal yollardan düşürmek istiyorum
Bu illeti çektim, herkes birşey söyle şöyle yap düşer böyle yap düşer. Senin idrar kanalın darsa ne yaparsan yap düşüremezsin. Ben lazerle kırdırdım 2 seansta ağrı sızı olmadı kırılan esnada düşürürken yanma oldu. İnternette yazan herşeyi denedim, alkol kullanmadığım halde hergün 8 bira içip maymun gibi gezdim bende hiçbirşey yaramadı.
Doktora gideceksin üroloğa bi güzel kontrol edecek, düşebilecek gibi bir taşsa zaten gerekli ilaçları verir, kanal açıcı kullanmadığın sürece taş kanala düşmüyor ve düşse bile atamıyosun. Özür diliyorum konuda sana öneride bulunan kimseyi dinleme, sağdan soldan gelen bilgilerle tam 5 ay bu illeti çektim, yok ahmet böyle düşürdü, yok bilmem ne suyunu içti teyzem düşürdü. Hiçbirine inanma, forumlardan medet umma hemen doktora git gerisi onlarda. Herkesin yapısı bir değil, 12mmdi benim taşım tek seferde 3.3mm düşürdüm ben kırıldıktan sonra o durumu anlatamam yaşanır
Doktora git doktora yazanları hiç takma, forumdan medet umma sana tevrübe konuşuyo

Taş düşürmeyen adamların düşüncelerini yine hiç sallama biz yaşadık biliyoruz yaşamayan adam şöyle olur böyle olur çevremizde görüyoruz der, bikere o ağrıyı yaşasın bak neler oluyo. Allah yardımcın olsun ve şifa versin inşallah kısa zamanda düşürürsün