Senin yaptığın tamamen doğal. Firma İsim hakkını patent etti ise sitede firma ile alakasız bir sayfa oluşturabilirsin. Ama onların yaptıkları iş ile alakalı olmamalı. Firmanın logosunu kesinlikle kullanmamaya özen göster.
Örneğin xxx.com alan adı satılıktır.
xxx ₺ yada xxc $ gibi.
İsteyen domainin alır. Kurumsal kullanmada blog olarak kullanırsın.

Adamlardan korktuğunu belli etme. Bir daha ara ve firmadan söz hakkı iste seni dinlemelerini rica et. Dik dur ve bu alan adı şuan bende isterseniz uygun bir fiyata size devredebilir diye kendilerine ilet. Çok uçuk olmamak şartı ile bir tutar belirle ve teklif et. İletişim numaranı kendilerine ilet ve oradan sana ulaşabileceklerini anlat. Muhtemelen birine danışacaklar bu durumu. Şahsen bana bir müşterim bu konuyu danışmış olsa, senin haklı olduğunu yargı ile uğraşırsan zaman ve para kaybı sonucu uzuun bir süre sonra domaini geri alabileceğini, böyle yapmaktansa sallıyorum 500 $ istesen ortalama 2500 ₺ ederim . Pazarlık ile 1500 teklif gelse iş çözülür.

Tabi nabza göre şerbeti vermek sana yada araya girecek birine düşüyor.
Ama burası çok önemli
1. Korktuğunu belli etme.
2. Dik dur.
3. Uzlaşmaya varmıyorlar ise üsteleme ben global de satışa çıkardım. İster siz alırsınız ister rakiplerimiz diyerek kenara çekil ve güzel bir sayfa yap ve bekle.
4. Tek sayfa yaptığın siteye istediğin tutarın yaz 5 katını onlar düşünsün.

Emin ol paraları varsa Uzlaşacaklardır.

Hakkında hayırlısı olsun.