GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, malesef cok uzaklarda yaşıyorum. Annem Kayserili bulunduğum şehirde ev kiraları cok zamlandı, 1100 falan denk geliyor, + 4500 TL yakıt parası ödüyorum. Elektrik ve Tüp hariç ( Ağrı ) ben bu kiraya büyük bir şehirde oturmak istiyorum.

Kayseride olup evi olan ?
Evler konusunda bilgi verebilecek ?
Kiralar hakkında bilgiye sahip ?
Nerede tutmam gerektiği konusunda bilgiye sahip birilerini arıyorum.
Nakliye konusunda bilgisi olan varmı ?

Arkadaşlar bizler net üzerinde calısıyoruz, çok fazla merkezi konum yerine sakinlik istiyoruz, cocuk var artık park vs olabilir, böyle vasıta konusunda binip 40 50 dk Forumu gezebileceğim yerler olabilir. 3+1 şişirilmemiş bir ev arıyorum.
Nakliye, taşıma konusunda yönlendiririm.
Evler konusunda en uygun kira 600 den başlar kayseride otogar semti yakınlarında.
Size hem otogara yakın hemde avm ye yakın çarşıya otobüs ile 30 dakika şehir hastanesine 20 dakika sanayi bölgesine yakın olan bir muhitten yeni yapılan kentsel dönüşüm evlerinden araştırma yapmanızı öneririm. Satın almanız mümkün değilse kiralar burada 650-700 den başlar evine göre değişir daha henüz sıfır daireler bilginiz olsun.

Hemen önünde büyükçe bir park ilerisinde park sessiz sakin mahallelerden birisidir. Metro AVM-Meysu AVM-BYZpark - Otogar gibi yerlere yakın.

Benim kendi evim yok bu şekilde tavsiye ederim istersen senin için öğrenir fiyatlarını da bildiririm yada sen telefon aç sende öğrenebilirsin.

Bunun dışında başka semtlerde var. Ancak tercih ve değerlendirmeyi senin yapman gerekli bana sorarsan benişim sanayi bölgesi,terminal,hastane,avm gibi yerlerde daha çok diyim tercihimi farklı yapabilirim. Ama sen benim işim sürekli çarşıda olacak diyorsan 30 dakikalık otobüs mesafesinden ziyade çarşıya yürüme mesafesinde olan yerleri tercih etmen gerekir. Kayseri'nin hemen her semti çarşı gibi işlek olmaya müsait yerlerdir. Aradığınız herşeyi rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi istiyorsan eğer whatsapp numaranı gönder müsait oldukça yardımcı olmaya çalışırım.