ok35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İllegal bir durum söz konusu değil hocam aslında Türk firmalardan bıktığım için böyle birşeye kalkışıyorum. Birinde özel ip olmaz, birinde litespeed olmaz, biri lisanssız ürünü lisanslı satmaya kalkar veya destek taleplerine çok geç dönüş oluyor yani çok fazla dolap dönüyor. Yıllardır reseller felan idare ediyordum ama artık site baya yavaşladı o yüzden hem kendimi geliştirmek hem de bu problemlerden kurtulmak istiyorum ama çok fazla optimizasyon ve yazılım seçeneği var kafamı çok karıştırıyor açıkçası.

Açıkcası kullandığım firma plesk panel bana verdi normalde tüm firmalarda trial veriyolar ama bunda trial değil hep aktif. Ayrıca özel ıp veriyolar. Diğer yandan optimize şekilde plesk panel veriyolar şuana kadar kullandığım en kaliteli firmaydı. Ayrıca türkiye firması ve canlı desteği teknik destek veriyor. Yani mesai saatleri içinde gerçekten bende türk firmalarından sıkıldım ama bu firma kaliteli 😂 diğer yandan bir kullanın derim zaten özelden istediniz size firmayı ilettim deneme isteyin denemede sağlarlar 😂