Saygı değer R10 üyeleri merhaba bugün sizlere sadece bende olan bir olay mıdır bilemem ama belki de sınırsız olarak nitelendirebilecegim ancak günlük belirli limitlerden sonra gmail açılmayan bir yöntemden bahsedeceğim. Gerekli olan tek şey Samsung S3 mini / gti-8552 2 sinide denedim piyasada 150-200 e 2.el bulunabiliyor ben şuan gti-8552 kullanıyorum. Cihazdan 5-6 adet gmail açıyorum ve artık yeni açmak istediğimde benden tel doğrulaması istiyor o zaman ise telefonu fabrika ayarlarına alıyorum ve tekrarlıyorum günde 5-6 kez tekrarlıyorum ama bazen fabrika ayarlarını sifirlasamda onay istiyor tekrar sıfırlıyorum ve 3-4 adet daha mail açıyorum min. Bu işlemi en fazla 6 defa tekrarladım 1 gün içinde. Sonrasinda ne kadar denediysem olmadı. Açtığım hesapları da gerek yorum işlerinde gerek drive içinde kullandım 4-5 aylık hesaplar bazıları onaya düşüyor giriş yaparken bazılarında hiç sorun yok. Halen daha hesap açabiliyorum. Paylaşmak istedim, iyi forumlar. Hesaplar %80 onaya düşmüyor, telefon harici pcden falan girince onaya dusmeyenler bir daha hiç onaya düşmüyor zaten