Kripto borsasında tecrübem var hocam , günlük al sat yapmayı sıfır olan birine önermem, temel analizi ogrenmenizi tavsiye ederim
Temel analizde kasıt nedir hocam, biraz açabilir misiniz?
işi bilmiyorsan 5 hisse belirle kendine bu araştırmayı bildiğin duyduğun hisselerle yap.sağlam 15-20 hisse var zaten..Bunlara ufak miktarda yatırım yapabilirsin.Hem işlem yeteneğin gelişir hemde 2 ay boyunca borsayı öğrenirsin.2 ay sonra piştiğine inandığında al sat yaparsın.İster gün içinde ister haftalık vs yaparsın.Bilmeden yüksek meblağlarda borsa oynama..Takip et,öğren sonra giriş..İstersen bot borsa hesapları vardı.Simülasyon gibi sanal parayla oynuyorsun.Aynı borsa gibi maksat işlem nasıl yapılır öğrenmek için.Bununla da kendini geliştirebilirsin.Borsada her duyduguna inanma malı senin gibi ufak ky çakarlar , borsada herkes bi hisse uçar der çoğu batar..Kendi bildiğinle hareket et veya duyumları cok cok iyi arastır.Bikaç kafa borsacı var takip et.
Peki öğrenebilmem için yararlanabileceğim bir kaynak öneriniz var mı?
Şahsım trend ciyim uzun suredir takılıyorum örnek 5k lik sabah cimsa alıyorum sonra sürekli takip ediyorum örnek 5500 TL 5250 oldumu satıyorum günü bitiriyorum 100 TL dahi kar etsem yeterli diyorum bunun 1. Etkeni devamlı PC başında olmam eğer trend yapicaksiniz PC başında olmanız yada bi sekilde ekranınızın açık olması gerek ama kesinlikle fazla miktarlar önermiyorum sizin kendi fikriniz tabi isterseniz yatırım yaparsınız. He şunu soruyorsaniz aldığın kaat i nerden biliyosun diye şunu soyleyim size uzun yılların birikimi örnek olarak havanın yağmurlu güneşli olması bile buna bir etken o kadarını soyleyebilirim.. iyi aksamlar
Hocam detaylı olarak özelden görüşme imkanımız var mı? Yol gösterebilmeniz açısından
Borsayı bilmiyorsan çakılır kalırsın. Dikkat et hocam.
Uyarınız için teşekkürler, yüksek miktarlar düşünmüyorum zaten hocam, sadece sistemi merak ediyorum, ufak yatırımlar düşünüyorum.