Yeni bir projem için sıfırdan web sitesi kodlattırılacak-tasarlattırılıcaktır. Şuanlık sadece fiyat alınacaktır. Duruma göre iletişime geçilecektir. Projeme çok güveniyorum bu yüzden masraftan kaçmayı düşünmüyorum fakat aynı zamanda öğrenciyim 5 haneli rakamlar biraz beni zorlayabilir.

Beklediğim özellikler.

-Full responsive tasarım olucak,mobil uyumlu olması benim için çok önemli.
-İşi alan kişiden sadece kodlama değil önerilerde beklemekteyim hangi altyapı ve kodlama dillerinin kullanılması hakkında.
-İş 2 Hafta içinde bitirilmeli ve revizyonlara hazır olmalıdır.(Süre duruma göre uzayabilir.)
-Hafif bir kod yapısı ile yazılmalı site hızlı olmalıdır.
-SEO uyumlu şekilde yazılması çok önemlidir.
-Örnek web siteler verilecektir, bu web sitelerin ana özelliklerini taşıması gereklidir, onun dışında full özgün bir tasarım ve kodlama yapısına sahip olmalıdır.
-Max bütçemi vermemekteyim daha önce web yazılım ve tasarımın fiyatlandırma politikasına aşina değilim. Gelen tekliflere göre değerlendirme yapıp max bütçe aralığımı belirleyeceğim.
-İşi alacak kişinin istanbulda olması çok önemlidir hatta bir ajans ve ya firma olup ofisi olması daha önceliklidir. Bunun dışında kodlama hakkında bilgim olmadığı için yüz yüze konuşup nasıl gözükmesi istediğimi söyleyebilmem gerekir.
-wordpress dışında bir altyapı olur ise iletişim sayfası ve mail Newsletter eklentileri duruma göre birkaç eklenti daha kodlattırılacaktır.
-Referansları kuvvetli olan arkadaşlar ilk tercihimdir.

Örnek siteler pm yolu ile iletilecektir.

Talipler lütfen atılacak pm'e aşağıdaki şekilde cevap versin.

-Aklınızdaki ortalama fiyatı bol revizyona (genellikler ufak düzeltmeler) hazır bir şekilde iletmeniz.
-Kullanmamı önerdiğiniz altyapı ve kodlama dili.
-Firma veya ajans iseniz web siteniz.
-Referanslarınız.( web sitesinde referans kısmına sahip olanlar bu kısmı es geçebilir.)
-İstanbulda iseniz avrupa veya anadolu yakası olarak belirtirseniz sevinirim.

Tüm pmlere olumlu olumsuz veya kararsız şekilde dönüş yapılacaktır.

Şuanlık baştada belirttiğim gibi fiyat alınacaktır duruma göre işe 2-4 hafta içinde başlanacaktır.