Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, tüketicilerin yüzünü güldüren bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme; gizli ayıp bulunan ürünün değiştirilmesinde firmaların öne sürdüğü zaman aşımı mefhumunun yasaya aykırı olduğuna hükmetti.
Bugün gördüğüm bir haber aklınızda olsun
Haber detayı burda Yargıyay'ın vermiş olduğu karar
Kaynak
Ayrıca ben 14 gün mazaret göstermeksizin iade hakkın oldugunu belirttim ayıplı olup olmaması sorun diil seninki ayıptan öte arızalı ürün
Bende Vatan Bilgisayar'dan yazıcı aldım. Yazıcı kargo tarafından birine teslim edilmiş ama kime belli değil. THH'ye mi gitmeliyim yoksa ürün elime ulaşmadı diye 1 hafta daha bekleyip icra takibi mi başlatmalıyım?
Ürünü almadığına dair hakem heyetine müracatını yap kime teslim ettilerse onu bulsunlar ki paranıda iade alabilirsin bu şekilde bildirim yapın aksi halde bu gibi durumlarda tarafımıza bilgi verilmedi gibisiyle haksız duruma düşersiniz.
Bende Vatan Bilgisayar'dan yazıcı aldım. Yazıcı kargo tarafından birine teslim edilmiş ama kime belli değil. THH'ye mi gitmeliyim yoksa ürün elime ulaşmadı diye 1 hafta daha bekleyip icra takibi mi başlatmalıyım?
Ürünü almadığına dair hakem heyetine müracatını yap kime teslim ettilerse onu bulsunlar ki paranıda iade alabilirsin bu şekilde bildirim yapın aksi halde bu gibi durumlarda tarafımıza bilgi verilmedi gibisiyle haksız duruma düşersiniz.