HaYLaZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki basit sürümü ile şifreleme yapsak, kırması kolay olurmu ?
PHPkoru Basit, piyasadaki alternatiflerine göre biraz daha iyi geliştirilmiştir. Otomatik kod çözücüler tarafından da test edilmiştir. Test ettiğimiz kadarıyla çoğu otomatik çözücü tarafından deşifre edilememiştir.

PHPkoru Basit'i çözmek için biraz uğraşmanız gerekir. Bu işte tecrübesi olanlar biraz uğraşarak PHPkoru Basit'i kolayca deşifre edebilirler. Ancak bu PHPkoru'nun alternatiflerinden biraz daha iyi olduğu durumunu değiştirmez. PHPkoru'nun bildiğim alternatiflerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Webmovo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık hocam gerçekten çok güzel bir girişim olmuş bilgim dahilinde test ettim piyasada bulunan bir çok ücretsiz şifreleme sisteminden kat be kat daha iyi ve güvenilir olduğunu düşünüyorum bunu daha da ilerleterek bir ioncube ya da zend gibi siz de yazılıma dökebilir ya da online encoder olarak sunabilirsiniz, özellikle yazılımlarını korumak isteyen arkadaşlar için bulunmaz nimet olduğunu düşünüyorum, tekrar bu girişiminizden dolayı sizi tebrik ve takdir eder başarılarınızın devamını dilerim.
Merhaba.

PHPkoru Advanced, ionCube'un çalışma mantığı gibi çalışmaktadır. IonCube gibi sunucuya bir php modülü kurulmasını gerektirir. Yakın zamanda cPanel için EasyApache entegresi geliştirmeyi düşünüyorum. Daha önce EasyApache ile tecrübem olmadı. Bu nedenle henüz geliştirmeye başlamadım.

Plesk ve CyberPanel için entegrasyon mevcuttur. Ancak bir kaç kod ile kurulmaktadır. Her ikisi için de bir linux bash kurulum ve kaldırma aracı geliştirmeyi düşünüyorum. Tek tıklama (One Click) olacak şekilde kurulumu ilgili kontrol panelleri ile uyumlu olacak şekilde yapabilecek.