Öncelikle herkese iyi forumlar.Bir sorum var programlama üzerine.Öncelikle nasıl birşey istediğimi örneklendirerek anlatmaya çalışayım.
Hatta direk şöyle örnek vereyim "emlak asistanım" gibi bir program olacak.
-Konutlar,dükkanlar gibi ilanları kategoriler halinde detaylı bir şekilde mahallesine göre ekleyip daha sonrasında müşteri atıyorum şu mahallede ev istiyorum dediği zaman o mahalleye girip o mahallede eklemiş olduğum ilanları görebileceğim.
-Aynı şekilde bu şekilde detaylandırarak sahibindendeki gibi filtreleme özellikleri ile arama yapabileceğim.Örneklendirirsek;
Minimum fiyat, Maksimum fiyat, 2+1 , Bina Yaşı, Kat sayısı, Bulunduğu kat, Mahalle gibisinden.
-Eklediğim ilana müşteri bilgilerinide girebileceğim.İletişim numarası vs gibisinden.
Şuan aklıma gelenler bunlar.Bu tarz bir programı yıllık kiralamak mantıklı gelmedi bana açıkçası.Elimde sürekli bulundurabileceğim üzerinde kendim oynamalar veya istediğim zaman geliştirmeler yaptırabilmem daha olumlu geliyor.
Sorum şu bu tarz bir programın yazdırılması sizce ne kadara mal olur? Ortalama bir fiyat söyleyebilir misiniz?
Zamanında istediğiniz tarza uygun hatta daha gelişmişi elimde mevcut var hocam.
Emlak sektöründe faaliyet gösterirken kendim için geliştirmiştim.
İncelemek isterseniz sizin için demo kurup gösterebilirim.