Ben Alttaki ürünü aldım. 20 günde üründen memnunum, olumsuz 1-2 bir şey var ama "ver ürünü al paranı" deseler kabul etmem.
Delonghi TRD 0820 E Dragon 8 Dilim Yağlı Radyatör
Odam oldukça ufak, çatı katında, çabuk soğuyor ve çabuk ısınıyor.
Olumlu özellikleri: Isıtıcının dijital ekranı ve kolay bir kullanımı var, dereceyi yazıyorsunuz ısıtıcı odayı o sıcaklığa getirmek için arada da duraklayarak çalışıyor. Tekerlekli olması güzel, çalıştığım veya yattığım alana kolayca çekiyorum. Zaman ayarı ile açma, kapatma ve güç seçenekleri var. Isıtıcı şimdi yanımda boşta olan elimi üstüne koyuyorum. Malzeme kalitesi iyi. Üstte 2 tarafında elinizi sokup çalışırken de kaldırabileceğiniz plastik oluklar var. tasarımı ısıyı üste doğru yönlendirecek şekilde.
Olumsuz özellikleri: Biraz pahalı. Kaloriferli evdeki gibi homojen bir sıcaklık olmuyor, tamam odada titremiyorum ama şu an ayaklarım hafif üşüyor, oda küçük olduğu halde ısıtıcının uzağı daha soğuk, ısı oraya ulaşmıyor. Üründen çat, çut sesler geliyor, ben alıştım ama bu bazen "ne oluyor be" dedirtiyor. Kablosu biraz kısa ama böyle bir cihaz için olması gerektiği içindir. Tekerlekleri yumuşak, parkede iz bırakıyor ama silince geçiyor. Isıtıcıda hedeflenen derece gösteriliyor, o an oda kaç derece göstermiyor.
Bazı şikayetler (benim başıma gelmedi): Ürünü kullanan bazı kullanıcılar aylarca geçmeyen yağ kokusundan şikayet etmiş, bu koku bende 3 gün sürdü, o zamanlar rahatsız etti ve gözlerimi yaşarttı fakat şimdi hiç koku yok.Yine bazı kullanıcılar yağ damlattığını yazmış ama bu bir arıza, başa gelirse servise verilip yaptırılması gerekir.