TeknoBlogger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Blacksheep; @efsungokmen; @GDerin; @farukucux; @ComPuter_DoctoR; @siyahh; @Doan; @PastaMalzeme; @Fitdanisman; @bykanokan; @alfonzofaruk; @Pipocu; @Aglamaz; @Clipper34; @DijitalFikir; @_ottomanempire_; @moncen; @Netapi; @bilgicinitr; @Scacrow; @Ozsoy05; @akafo; @Ogu2; @LordHaseky; @webisyo; @Fringe21; @canelektronik; @Ment; @islamzeki; @Bamb; @Tatoğlubilişim; @Bakgidio; @tunatun; @AnkeeBut; @Akbas; @GrupSoft; @CasperTR; @Makalex; @RECEPCALISKAN; @mersinstyle; @Befo; @Scacrow; @tunatun; ve etiketleyemediğim arkadaslar

Öncelikle herkese tek tek cevap yazmak çok zahmetli olacağı için genel olarak cevap vereceğim .

1 - İnanmayanlar olmuş salladığımı düşünmüş tesis adı belli etmeden elimden geldiğince ıspat ekleyeceğim

ARKADAŞIMIN İŞ İÇİN BANA ATTIĞI İLK MESAJLAR

işe giriş tarihim 8 ağustos SSK dökümde bilgi destek sorumlusu yazmışlar şimdi farkettim bunu anlamadım ama

OTELDE ÇALIŞTIĞIMA DAİR İŞLETME MÜDÜRÜYLE OLAN KONUŞMAMIZ

BİR MÜŞTERİNİN ODASINDA İNTERNET ÇEKMİOR BİR TÜRLÜ YAPAMAYINCA ADAM KORİDORA İNMİŞ BENDE SANDALYE SEHPA VERDİRDİM ADAMA İŞLETME MÜDÜRÜNE DENK GELMİŞ ADAMIN SORUNU ÇÖZEMEDİK ADAMA HERGÜN MEYVE TABAĞI GÖNDERECEK OLMUŞTUM ŞİKAYET ETMESİN DİYE

SÜREKLİ bu şekilde hatalar çıkıyor ben kapatın açın düzelir diyom şanstan düzeliyor bu hataları kapatıp aça aça düzelttik arkadaslar zor günler geçirdim yani banada hak verin ....

Arada böyle toplantı tutanaklarını istiyordum

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 - AYRILMASAYDINIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETSEYDİNİZ VB DİYENLER OLMUŞ

Arkadaşlar inanın olmuyordu , yani mutlaka bir yerlerde açık veriyor insan ben size üzeri kapalı 2 olayı anlattım daha neler oldu neler bilseniz sürekli vaziyet alıyorduk az sonra herşey b*ka saracak diye

ÖZLEDİĞİM ŞEYLER VAR TABİ
Bir kız vardı rezervasyonda duruyor koca otelde gittim ona aşık oldum arkadaslar evet birde araya aşk karıstı , müdür olunca gidip yanlarında oturabiliyorsun herşey güzel böyle normalde o odaya kimse giremez ama ben çay kahve pasta onu sohbet ediyordum felan bi keresinde bana İP telefonumuzda sorun var bakarmıısnız demişti bende o an resmen içimden (ŞUAN BELİMDE SİLAH OLSA SENİN ŞEREFİNE OTELİN İÇİNDE 2 ŞARJÖR SIKARDIM ) dedim Yani kıza bitiyordum ama işte işten ayrılınca oda hayallere karıstı gittii

ÇIKAKRDIĞIM DERSLERDE OLDU ARKADASLAR
İnsanlar makama mevkiye çok saygı gösteriyor yani oradan ayrılınca insan aranmayıp sorulmayınca anlıyor bunu
2 cisi çok özlüyorum o günleri insan elindekinin kıymetini bazen geç anlıyor ne kadar zorlansamda keske bir yolunu bulup kalsaydım diyorum

Şuan mandalina portakal işleri ile bahçede uğrasıorum arada düşünüyorum Ulan bir zamanlar toplantıda sağında işletme müdür solunda genel müdür yanında finans müdürü tesisin sorunlarını konusuyordunuz şuanki hale bak deyip kahkahalarla gülüyorum . Mandalina demişken reklamımıda yapayım

Taze dalından mandalina yemek isteyen olursa 13 14 kiloluk koli 35 TL + KArgo toplam 50 TL ye evinize gönderiyorum
HErkese iy iforumlar dilerim

Okullarda anlatılmalı bu viral reklam çalışması