Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
bu biraz mizaç meselesi. eğitimde herkesin öğrenme şekli dallandırılmıştır. örneğin kimi görerek öğrenir, kimi okuyarak, kimi yazarak, kimi konuşarak. bu yüzden eğitim modellerinde tek tip değil pekçok farklı yöntem kullanılır. video anlatımlı eğitim, animasyonlu eğitim, sesli eğitim vs. her kişide bu öğrenme modeli aynı olmayacağından herkesten sabit bi beklentiye girmek manasız olur. yani herkese kitap okumasını önerebilirsin bu normaldir fakat herkes kitap okuyacaktır diye bi kaide yoktur çünkü adamın beyin yapısı o konsantrasyona uygun değildir. sıkılır, bunalır, darlanır, dikkati dağılır, odaklanamaz, aklı başka şeylere kayar durur. haliyle bu süreçten keyif alamaz. keyif alamadığı şeyi de zoraki yapmak istemez insan. ben de kitap okuyan biri değilim, bahsettiğim şeyleri yaşıyorum çünkü. odaklanamıyorum, algı kapasitemde bu tarz bi öğrenim tarzı yok. görsellik, kendi araştırıp okumalarım hoşuma gidiyor. sayfalarca yazıya focuslanıp saatlerimi ona harcayamıyorum. 24 saat ilgi alanım içerisindeki bi işle uğraşabilir onu geliştirmek için çaba sarfedebilirim hiç de sıkılmam ama sabit bir kitabı/konuyu okuma yeteneğim yok. haliyle kendimce başka özelliklere sahibim ben de. sen de öyle. başkaları da. herkes her şeyi bir yapacak diye bi kaide yok. takma kafana. ilgi alaka duyduğun şeylere gerekli önemi ver haricen gündemi takip et, fazlasını da onu yapmaktan keyif alanlar sürdürsün. zorla kimseye bi şey yaptırılmaz.