Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde memnuniyetsiz insanlarız ne deseler adam ne güzel demiş herkesin arayıpta bulamadığı imkan, en fazla kovulursun borç ettirmiyor ya sana ?
MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kaybedersin?
Şuanki işimde sorunlarım olsa da, iş bulmadan çıkmayacaktım, hem işsiz kalacağım, hemde şuan ki işimi kaybetmiş olacağım, devamlı gelire ihtiyacım var birkaç sene.

Saye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden fazla sebebi olabilir bu kadar iyi olmalarının. Elemanlardan sürekli sıkıntı yaşıyor olabilirler ve artık güzel konuşan biriside işini iyi yapar bizde her türlü destek oluruz diye düşünebilirler. Veya elemanları beğenmediklerinde değiştiriyorlardır.
Kötü olmayacağını düşünüyorum. Tabi çalışmadan bilemezsiniz.
Neler bildiğim konusunu bana sorduklarına kendilerine grafik tasarımcı konusu dahilinde bir çok şey söyledim, hatta müdür bey beni tebrik etmişti, birde acil ihtiyaçları olduğundan bekletemeyiz sizi demişlerdi. Ama işte beğenmeme olayını bende sordum, beğenmediğinizde yollarınızı ayırıyor musunuz? demiştim. Gelen cevap kişide eksik gördüğümüz yönleri eğitimlere yollayarak tamamlıyoruz. Bu durum çok basit gelmişti bana, ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim.