Herkese merhaba. Kullandığım temada (
https://www.temademo.com/ilanv2/ ) footer alanında bir menü var. 4 ayrı bölümden oluşuyor. Her birinin altında ilintili kategori yada sayfa linkleri görünüyor. Tarayıcıda footer alanındaki menüler hepsi alt alta açık bir şekilde gösteriliyor. . Fakat mobilden girince sadece menülere ait başlıklar görünüyor, başlığa tıklayınca alt kısmındaki ilintili bağlı sayfa ya da kategoriler gösteriliyor. Buraya kadar herşey mükemmel.
İstediğim; Bu menü yapısını blog alanındaki sidebar da göstermek ve tabii ilintileyeceğim farklı kategorileri göstererek. Ek olarak da hem mobilde hem de tarayıcıda menü alt bağlantılarını açık olarak değilde mobilde olduğu gibi tıklandığında açılacak şekilde göstermek. Bu şekilde gösterim yapmak için neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa kendisine şimdiden çok teşekkür eder, herkese iyi çalışmalar dilerim.
<?php if (isset($footer['menu'])): ?>
<div class="center pd">
<?php
$theme_locations = get_nav_menu_locations();
?>
<nav class="footer-menu">
<div class="baslik"><?php echo get_term( $theme_locations['footer_menu_1'], 'nav_menu' )->name; ?></div>
<?php
wp_nav_menu( array('theme_location' => 'footer_menu_1', 'items_wrap' => '<ul>%3$s</ul>', 'container' => '', 'walker' => new menu_yazdir) );
?>
</nav>
<div class="baslik"><?php echo get_term( $theme_locations['footer_menu_2'], 'nav_menu' )->name; ?></div>
<?php
wp_nav_menu( array('theme_location' => 'footer_menu_2', 'items_wrap' => '<ul>%3$s</ul>', 'container' => '', 'walker' => new menu_yazdir) );
?>
</nav>
<div class="baslik"><?php echo get_term( $theme_locations['footer_menu_3'], 'nav_menu' )->name; ?></div>
<?php
wp_nav_menu( array('theme_location' => 'footer_menu_3', 'items_wrap' => '<ul>%3$s</ul>', 'container' => '', 'walker' => new menu_yazdir) );
?>
</nav>
<div class="baslik"><?php echo get_term( $theme_locations['footer_menu_4'], 'nav_menu' )->name; ?></div>
<?php
wp_nav_menu( array('theme_location' => 'footer_menu_4', 'items_wrap' => '<ul>%3$s</ul>', 'container' => '', 'walker' => new menu_yazdir) );
?>
</nav>
<div class="clear"></div>
</div>
<?php endif; ?>
Konu ile alakasız özür diliyorum (
https://www.temademo.com/ilanv2/ ) size aitse gerçekten çok güzel beğendim

Ellerinize sağlık diyeceğim son anda sizin olmadıgını fark ettim. Opencartta Cssmenu tagı kullanıyorduk wp mı oc mı jm ps ? düz php mi

(edit kafayı sıfıra vurdum sonradan fark ettımwp olduğunu Birazdan ilgili kodu ileteceğim ) ( Saçmalama için özür mesajı silebilirim dilerseniz)