Site adresi : PM
Site için istenen fiyat :
400 TL 300 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam eklenmedi.
Sitenin açılış tarihi: 3 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Anime izleme sitesi
Günlük hit sayısı:
https://prnt.sc/q26vh0
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: 1 Hafta idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sitede lisanslı Süresiz Movifox Teması kullanılıyor.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.
Anahtar kelimeler :
anime izle - 16 sırada
türkçe anime izle : 15
Diğer anahtar kelimelerinde ve animelerin bölümler vs ilk sayfada bulunmaktadır.
Alexa sıralaması : Global : 691:991 TR : 30.788
DA - PA Değeri : 7- 8
Selamlar arkadaşlar.
Bir müşterim için hazırladığım anime izleme sitesinin bazı sunucu kaynaklı sorunlar nedeniyle müşteriyle aramızda oluşan sorundan dolayı satıyorum. Siteyi bir çok kelimede 1 ve 2 sayfaya kadar getirdim. Site içerisine yüklenen animelerin google daki aramalarında çoğunluğu ilk sayfada bulunmaktadır. Siteye vakit ayırabilip içerik yüklenirse günlük hit sayısı daha fazla olacaktır. Ben siteyi google da yükseltmek için müşteriyle anlaştım ancak işler yolunda gitmeyince sunucu kaynaklı sorunlar yaşadım. Site bir kere silindi zar zor topladım. Site sunucu kaynaklı silinmeden önce daha fazla içeriği vardı. Silindikten sonra anca bu kadar toplayabildim. Sitede ki animelerin videoları bir kaynak sunucuda idi o sunucu da patladı. Bu işe biraz vakit ayırıp içerik yükleyebilecek kişi bu sektörün çok güzel ekmeğini yer. Siteye bir çok kaliteli siteden link çıkışı yapıldı. Bir kaç tanıtım yazısı ve link daha alırsa ilk sayfaya çok rahat oturacak bir sitedir. Siteyi satın alacak kişiye 3 ay boyunca seo konusunda elimden gelen desteği vericem. Siteyi Seo çalışması fiyatına veriyorum lütfen pazarlık yapmayın. Alıcısına Hayırlı Olsun