Merhaba,

Benimde bazı sorularım olacak şahıs şirketli ile ilgili. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

- Şahış şirketlerinde banka hesapları kullanımında bir sıkıntı var mı. Yani benim hesabıma mesela arkadaşım bişey için para gönderiyor, ticari değil tamamen özel veya 1. derece yakınım borç gönderiyor geri gönderiyorum veya şahsi ödemelerim oluyor gönderiyorum vs. Araştırdığımda şahıs şirketlerinde hesaplar takip ediliyor tüm gelen giden ödemelerin hesabını vermeniz gerekir gibi bişeyler deniyorda eğer öyleyse çok zor gerçekten. Veya ATM den kendi yatırdığım para konusunda bişey soran olur mu. Banka kullanımı konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.
- Şahıs şirketine geçtikten sonra T.C kimlik numarama kesilen faturalar eğer kapsam dahilindeyse otomatik gider gösterebilirim sanırım. Atıyorum n11 den alışveriş yapıyordum bu zamana kadar, zaten adıma ve tc kimlik numarama kesiliyor fatura, bundan sonrada öyle kesilmeye devam edince işimle ilgili birşeyin faturasını direk kullanabilirmiyim yoksa bu tarz yerlerdeki üyeliklerimde kurumsal üyelik vs gibi bir seçeneğemi geçmem lazım.