hayır siz laf arasında sürekli " acemiler yanlışlıkla bu sorunu atlatıyor benim gibi profesyoneller çözümünü biliyor ve uygulayarak çalışıyor " alt metnini empoze ettiğiniz için " hadi anlatın da bizi de aydınlatın engin bilgilerinizle " dedim. yarın satış konusu açıp " paylaşılan içeriklerden telif yememe yöntemi " diye başlık atarsanız şaşırtmaz açıkçası. samimi gelmediniz. öyle olsaydınız zaten " ben bu sorunu aşıyorum bla bla " muhabbeti yapmaz, direkt çözümü neyse yazar geçerdiniz. haliyle karşınızdaki kişinin üslubu da bu şekli alıyor sizin tavırlarınıza bağlı olarak. bol telifsiz, taktikli, bol kazançlar size.
Şu forumda sizin gibilere gerçekleri kanıtlarıyla beraber gösterip sonra da kendinizce yarın öbür gün satış konusu açarsanız şaşırmam gibi laf sokmaya çalışan kişilerle çok denk geldim.
Yani bu forumda siz tek değilsiniz.
Ayrıca şu forumda site satışı dışında bir konum dahi yok.
Diğer konularda da satış konusu açmama için en büyük nedenim sizin gibi müşterilere denk gelme ihtimalidir.
Son olarak.
İnternet aleminde çoğu şeyin cevabı var. Öyle laf sokarak anlat ta biz de bilelim yerine google denen siteden zaten çok şey öğrenebilirsiniz.
Biraz araştırma yapmasını bilen kişi "copytrack" sıralı eşleşmeleriyle birçok şey öğrenebilir. İnternet ortamı sınırsız özgürlük sunmuyor.