bayburt16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isterse bin tane olsun hocam yorumlarınız bir birini tutmuyor bir konuda 350 domainden sonra kampanya bitiyor dediniz en son 250 kayıt oldu filan diyordunuz maşallah ne ara 687 kayıt oldu sitede verdiğiniz telefon numarası önceden başka temizlik şirketine mi kayıtlıydı yani bazı çelişkiler var yaşınız da genç güven konusunda beni ikna edemiyorsunuz. ben bir müşteriyim beni ikna edin size geleyim
Kampanya 350 adet kayıt sonrasında zaten son buldu, sonrasında yeni bir kampanya oluşturana dek liste fiyatı belirlendi. Şuanki kampanya da 01.01.2020 tarihine kadar geçerli. Telefon numaralarımız herhangi bir firmada kullanılmamıştır. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi için bu paylaşımın ilk sayfasına bakarak okuyabilirsiniz. Bu kampanyadan para gelir elde etmiyoruz, aksine 0,86 $ bütçemizden kesilmektedir. Kimseyi de bizden hizmet almak zorundasınız diye tehdit de etmiyoruz, zorlama da yapmıyoruz. Sıradan bir etki alanı kayıt ederek süreci inceleyebilirsiniz. Kurumsal bilgilerimiz sitemizin iletişim kısmında mevcuttur. Herhangi bir aklınıza takılan başka soru olduğunda bize her kanaldan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar 👋

Bakgidio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajım bulunsun güzel kampanya.

(Müşteri Panelimiz link döngüsün de sorun var bilginiz olsun.
Merhaba, güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz. Müşteri panelimizde ve bağlantıda herhangi bir sorun göremedik. Daha detaylı bilgi sağlayabilir misiniz?😊😊