mtnyvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çay istemenin bile adabı üsülü var.

Siz baştan beri herşeyi ben biliyorum neden sorun olsun ki gibi yazıp duruyorsunuz.

Ben burada kanıtları koyuyorum halen daha neyi çevireyim diyorsunuz.
O sorun yaşamayan kişiler vesayre örnek veriyorsunuz.
Bende sorunu atlattım, bizzat şirketle mailleşerek olayı sonlandırdım.
Örnek verdikleriniz ise hiç yazışmadan ne arayan ne soran var diyor. Ama hala belirsizlik var. Bir mail daha gelse işler karışacak.
O maillerden çok geliyor hemen siliyorum yıllardır sorun yaşamadım diyenler de var.
Herşeyi geçtim daha yeni vizyona giren filmi yayınlayıp yakalanmayan site sahipleri var.
Ama forumda bir aratsanız evine tebligat gelenler de var.
Bir tarafta da mahkemeye çıkıp bir resim yüzünden 15-20 bin lira ödeyenler de var.
hayır siz laf arasında sürekli " acemiler yanlışlıkla bu sorunu atlatıyor benim gibi profesyoneller çözümünü biliyor ve uygulayarak çalışıyor " alt metnini empoze ettiğiniz için " hadi anlatın da bizi de aydınlatın engin bilgilerinizle " dedim. yarın satış konusu açıp " paylaşılan içeriklerden telif yememe yöntemi " diye başlık atarsanız şaşırtmaz açıkçası. samimi gelmediniz. öyle olsaydınız zaten " ben bu sorunu aşıyorum bla bla " muhabbeti yapmaz, direkt çözümü neyse yazar geçerdiniz. haliyle karşınızdaki kişinin üslubu da bu şekli alıyor sizin tavırlarınıza bağlı olarak. bol telifsiz, taktikli, bol kazançlar size.