Taahhütümün bitmesine 7 ay varken bugün TTnet'ten aradılar. 27 ay taahhüt verin zamlardan etkilenmeyin vs diyerek yeni pakete geçirdiler. Sonra yaptığım işlemin mantıksız olduğunu düşünerek geri aradım, eski paketimi istedim geri dönüş olmuyor dediler. Cayma bedelini sordum, 20 tl diyince hemen telefonu nazikçe kapadım ve Millenicom'u arayak geçiş talebinde bulundum. Aklınızda olsun geçiş niyetiniz var ama daha süre varsa bu yöntemle az bir masrafla halledebilirsiniz.

Güncelleme: Millenicom kurumsal 3 günde anca dönüş yapabildi ve düşündüğüm paket telefon hattını da ekleyince pahalıya geliyordu ve vazgeçtim. Daha sonra Turk.net'e geçiyim dedim. 9.12'de işlem başlattım ve kargo ile uğraşmayayım diye 29 tl karşılığında kurye hizmeti aldım. 10.12'de Ups evrakları getirdi işaretli yerleri imzaladım ve geri gönderdim. 11.12'de evrak geri onlara ulaştı. Evrak inceleme faslı bitince beni arayıp onay aldılar. Aynı gün 18:45 civarı evraklarda eksiklik olduğu ve tekrar göndermemi istediler. Yani boşuna kurye çağırmış oldum. Dünden beridir evrak bilgisine ulaşamıyorum. Ne mail geliyor ne de panelde gözüküyor. Destek masası da cevap yazmıyor. Bu arada cayma bedelim 62 TL'ye yükselmiş.
13.12 tarihi itibariyle evraklar bana ulaştı ve hemen kargoya verdim.

2. Güncelleme : 18 Aralık itibariyle Türknet geçiş tamamlandı, aysonu son faturam çıkınca cayma bedelimi sizinle paylaşacağım.