üstad demo var mı peki ? deneme sansımız yok mu ?
Demo yok video ekledim konuya demo veremiyorum süresiz lisans verebiliyorum sadece maalesef
Programı kullanarak Yeni Pinterest Hesaplarınızı veya Shadow yiyen hesabınızın yerine yeni bir Pinterest hesabı satın alarak veya actıgınız pinterest hesabınızı Social Auto Poster eklentisine hızlı şekilde Pinterestte manuel giriş yapmadan Api ile doğrulamasını sağlar.
.
Önemli Duyuru : Yeni Güncelleme Üzerinde Çalışmaktadır Çok Yakında Yeni Güncelleme Gelicektir . Yeni Güncellemede Pinterest Hesabı Açabilecek , Pano Oluşturabilecek , Hesabı < Business İşletme Hesabı > , < Bireysel Hesap Açma > Seçeneğiİşlem Önce ve Sonrasında Modem Reset İçin Exe. Bat. Dosyası Bağlayarak Çalıştırabileceğiniz. Wordpress Sitenize Saciol Auto Poster ile Pinterest Developers Api İle Bağlayabileceksiniz. Wordpress Sitenize Pinterest Automatic İle Session Kodu İle Dogrulama Yapıp Bağlayabileceksiniz. E-Posta meil onayı Yapabileceğiniz Yeni Güncelleme Çalışmaları ve Test Aşamaları Devam Etmektedir. Yakın Zamanda Aksilik Olmazsa Yukarıda Yazılan Özelliklerin Mümkünse hepsinin Entegresi İçin Çalışılmaktadır. Yeni Günceleme Çıktıgında Eski Satın Alan Kullanıcılara Ücretsiz Olarak Temini Talep Doğrultusunda Sağlanacaktır. Yeni Güncelleme Çıktığında Fiyat Yükseltilecektir