JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ads algoritması, birçok sinyal kullanıyor. En bilinenleri; reklam kalite puanı ve tıklama başı maliyet.
Google Ads Nedir? <-- başlıklı içeriğimi okuyarak, tüm diğer faktörleri inceleyebilirsiniz.

Bol şans,
Niobe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk sıraya gelmek için tbm ne kadar önemli ise reklam verdiğin kelimede tam eşleşme yarı eşleşme gibi etkenlerde söz konusudur örnek vermek gerekirse plastik sandalye kelimesini tam eşleşme olarak reklam çıkarsan insanlar google tam senin dediğin gibi yazmalar lazım o zaman senin reklamın çıkar ama bu kelimeyi ilk reklam ayarlarında verdiğinde plastik masa yazdıklarında da plastik gelimesi geçtiği için senin reklamın yine çıkar bu seferde gereksiz müşteri ve tıklama çekip bütçeni hızlı bir şekilde tüketmiş olursun rekabet saatleri rekabet ettiğin firmalar akıllı reklma kampanyası v.b bir çok etken vardır kısacası adwors de reklam çıkmak ve güzel sonuçlar almak bir sanattır
ademoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam sana son sayfada çıkıyor görünüyor olabilir. ( çerezlerden dolayı )

eğer reklamınızı dün verdiyseniz. REKLAM ONİZLEME TEŞHİS bölümünden. bakabilirsiniz kaçıncı sırada çıktığınıza ( gerçekte )

ikinci bir yolu kampanyam bölümüne girip açık arttırma bölümünden de konumunuzu görebilirsiniz. ( sıralama)

başta çıkmıyorum diye 50 kuruşluk kelimeye boşuna 4 tl neden veriyorsun ??

Pazar günü herşey değişti ;

Cuma günü akşam 5'de reklam bitiyor (kendi firma reklamım) o güne kadar her şey çok güzeldi kelimelerde 1.sirada çıkıyordum hiç iki olmuyordu site 2.sayfadaydı (bir kaç kelimede) şuan da site ilk 100'de bile yok ve reklamlar aşağıda gözüküyor anlamadım bir türlü

Site mı değiştirsem acaba?