Öncelikle bu kadar emek verip bilgi verdiğin için teşekkürler herkes adına 🤗
Shadow hesap açmakla alakalı pek değil hocam. Shadow suz hesap açsanız.bile kısa sure sona shadowa dusecektir. İşin kötü yanı o . O kadar uğraştan sonra hesabın çöp olması pintopin eklentiler i ve bir kaç şey buna sebep oluyor onları halletmek lazım hesap açma sorun değil bugüne kadar binlerce hesap açtım hatta 24 saat içinde binlercw pin attım 1 tane shadow olmadı . 1 defa pintopin yapayim dedim hemen shadow a düştü hesap bence ayrıntıyı kaçırıyorsunuz 🙃🤗 olay hesap açma da değil kullanma şeklinde 😉
Az kaldı yakında ban olayını komple kaldıracağım pinterest den inşallah 🌟
Hocam cevabınıziçin teşekkür ederim. Şuanda bu yöntemle shadowa artık düşmüyorum ve 20 günde açtığım siteler şuanda muazzam gelir getiriyor. Hesap açmakla alakalı değilse siz açıklayın biz de öğrenelim

Paylaşım için teşekkürler ama shadowsuz hesap açmak önemli değil pinlerken shadowa yakalanmamak önemli bununda hesapla alakası yok hesabı shadow yakalanmadan açtınız diye birdaha shadow olmayacak diye bişey yok dipnot
İşte burada açıkça yazdığım şey sistemlerinde kullandıım ve shadowa düşmediğim yöntem budur. Şuan com domain ile bu yöntemle açıldığında sorun olmayacaktır. Proxy, sunucu ip filan hikaye.