emerald adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan arkadaş cahil ama cahil olduğunun farkında bile değil. Bu tip durumlarda laf yetiştirmeye çalışmayın.
Haha .

Laravel Haberleri

Koşu yapmak: authvel in Laravel 6

06 EYLÜL 2019 / PAUL REDMOND

Yeni bir Laravel 6 uygulamasını yükledikten sonra make:authkomutun artık mevcut olmadığını fark etmiş olabilirsiniz . Bu konuyla ilgili birçok mesaj ve e-posta aldık, bu yüzden Laravel 6'da auth iskele oluşturma konusunda hızlı bir eğitim yazacağımı düşündüm.
Öncelikle, bilmeniz gereken her şeyi Laravel 6 Kimlik Doğrulama belgelerinde bulabilirsiniz . Hızlı bir adım atmak istiyorsan, işte hiçbir şey yok.
Laravel UI

Laravel UI, Laravel projesinin UI bölümünü ayrı bir laravel / ui paketine ayıran yeni bir birinci taraf paketidir. Ayrı paket, Laravel ekibinin UI paketinde ana Laravel kod tabanından ayrı olarak yineleme yapmasını sağlar.
laravel/uiPaketi besteci ile kurabilirsiniz :
laravel new my-appcomposer require laravel/uiKurduktan sonra laravel/ui, yetkilendirme dahil olmak üzere UI kodu oluşturmak için kullanabileceğiniz birkaç komutunuz vardır.
Vue, React veya Bootstrap kullanmak istiyorsanız, UI paketi aşağıdaki komutu sağlar:
php artisan ui --helpİşte birkaç örnek:
php artisan ui vuephp artisan ui reactAynı zamanda auth iskele oluşturmak istiyorsanız:
php artisan ui vue --authphp artisan ui react --authUI: auth Komutu

Yeni uikomutun yanı sıra, laravel/uipaket auth iskele oluşturmak için başka bir komutla birlikte gelir:
php artisan ui:authui:authKomutu çalıştırırsanız, auth yollar, a HomeController, auth görünümleri ve bir app.blade.phpdüzen dosyası oluşturur.
Ayrıca görünümleri yalnızca aşağıdakilerle de oluşturabilirsiniz:
php artisan ui:auth --viewsBuradaki diğer harika şey, daha önce komutu çalıştırdıysanız, konsol komutunun kimlik doğrulama dosyalarının üzerine yazmanızı onaylamanızı isteyeceğidir.