MaveraHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Örnek ver örnek 5 version ile 6 arasında uyum yok hala felsefe yapıyorsun .
Sen neyin ne olduğunu araştır , sen bisikletle gezerken bu işi yapıyorduk MySQL de Oracle almamıştı , Google yoktu 👍

Orijinal Laravel için symfony nedir araştır .
Kod aparmak ile de bukadar oluyor işte .

Versiyonlar aradı uyum yok
Sunucuyu kasıyor hemde nasıl
Kendine devamlı bağımlı bırakıyor
Tek kişi söz sahibi
Topluluk ürünü değil
Bunlar kullanmamak için yetrli .

ui gerekmez harbiden senin için . Az öğren biraz kodlama yap

Bak ne diyor , ne gerekmez sen sorulara cvp ver önce
Cidden siz lafa anlatmak yordu ama son defa yacagim

"5 version ile 6 arasında uyum yok hala felsefe yapıyorsun" 5 ile 6 arasinda uyum var mi dedim ben? 5.4 - 5.6 gibi minor versiyon degsikliklerinde bahsettim. 5 ile 6 arasinda uyumsuzluk olmasi negatif bir sey ama sizin abartisiniz daha efsana.

"Sunucuyu kasıyor hemde nasıl" sunuc yonetmeyi ya da kod optimize etmeyi bilmiyorsaniz o sizin sorurunuz. 4 gb 2 core cloud vps ole gunluk 5m reqeest'e cevap veriyordum.

Kendine devamlı bağımlı bırakıyor: Boyle bir zorunluluk yok. Neye dayanarak boyle konusuyorsunuz?
Tek kişi söz sahibi: Evet cunku adamin kendi projesi. Bir topluluk tarafindan baslatilmadi.

"Sen neyin ne olduğunu araştır , sen bisikletle gezerken bu işi yapıyorduk MySQL de Oracle almamıştı , Google yoktu"

Oracle MySQL'i satin aldi, Google kuruldu, ben Full Stack Dev oldum ama anlasilan siz hala 20 sene oncede kalmissiniz. Biraz guncelleyin kendiniz.

"Bak ne diyor , ne gerekmez sen sorulara cvp ver önce" -> Al veriyorum;
Sana diyorki hızlı başlamak ister misin? Eger istersen ui paketini kurarsin yolune devam edersin, eger istemezsen manuel olarak kendi yaparsin islemlerini. Bunu anlamamk icin niye bu kadar israr ediyorsunuz.
Kendir route, controller ve view'inizi olusturusunuz pasa pasa yaparsiniz.

https://laravel.com/docs/master/auth...ticating-users